Grootkeuken

Een grootkeuken onderscheidt zich van een restaurantkeuken door de grote hoeveelheid (dezelfde) maaltijden die er tegelijkertijd bereid worden.  Vertrekkend van een optimale beginkwaliteit staat Desanghere Catering borg voor een vakkundig bereidingsproces en de levering van kant-en-klare maaltijden aan schoolgaande kinderen,  jongeren of volwassenen. Het middagmaal is samengesteld uit soep, vlees, groenten en saus, aardappelen , rijst of deegwaren.  Er kan ook dagelijks een dessert voorzien worden met een grote variatie tussen fruit, wafel, melkproduct of koek.  Er kunnen ook frieten voorzien worden, dit in functie van het menu. 

Onze concurrentiële troeven die het verschil waarborgen :

- Inspraak menuaanbod

- Garantie voor smaak en kwaliteit

- Gehakt-en andere vleesbereidingen worden volledig volgens eigen recepten bereid en gevormd tot het juiste eindprodukt

- Gevarieerd en evenwichtige maaltijd waarin alle voedingsmiddelen noodzakelijk voor een gezond en actief persoon  

   aanwezig zijn

- Zeer strikte kwaliteitsnormen in alle stadia van het productieproces

- De maaltijden worden per menucomponet vervoerd in thermobakken, isolerend en hygiënisch voor behoud van 

   natuurlijke smaak, temperatuur en versheid.

- Er wordt rekening gehouden met vegetariërs, lactosevrij, glutenvrij, suikervrij , kindvriendelijk, jongeren of  

   volwassenen

- Er kan zowel ’s middags en / of ’s avonds warm geleverd worden, ook in het weekend.

- Ook broodvervangende maaltijden zijn mogelijk zoals macaroni met ham en kaas, lasagne bolognaise, spaghetti,  pizza, … .

Ook voor feesten ter gelegenheid van een geboorte, verjaardag, lentefeest, huwelijk, communie, jubileum, cullinaire of traditionele barbecue zijn ze graag de kok en de kokkin.

De gepubliceerde prijzen zijn informatief en niet bindend indien fout vermeld!

 

Slagerij - Traiteur - Catering Desanghere | Veldegemsestraat 98, 8210 Veldegem  (West-Vlaanderen) | T. 050 27 72 53 | BE 0761.202.451 | info@slagerijdesanghere.be