Hoofdgerechten

Vlees- en wildgerechten

Soorten

Prijs / persoon

Ardeens gebraad met bourgondische saus

€ 9,00

Orloffgebraad met mosterdsaus

€ 9,00

Gemarineerde varkenshaas met roze pepersaus

€ 10,50

Filet van jong kalkoen met veenbessensaus

€ 9,00

Opgevulde kalkoenrollade in passievruchtensaus

€ 9,50

Opgevulde kippenfilet met kruidenkaassaus

€ 9,50

Fazantenfilet met portosausje

€ 18,00

Geroosterde eendenborstfilet met portosaus

€ 16,00

Parelhoenfilet met Normandische saus

€ 16,00

Pure filet van hertenkalf met grand veneursaus

€ 24,00

Medaillon van kalf met amandelroomsausje

€ 22,00

Visgerechten

Soorten

Prijs / persoon

Gepocheerde zalmfilet met hollandaise saus

€ 17,00

Vispannetje van het huis

€ 17,00

Onze hoofdgerechten zijn niet voorzien van groenten, fruit of aardappelbereidingen. Deze garnituren kan u zelf kiezen uit de rubrieken bijgerechten en aardappelbereidingen.

De gepubliceerde prijzen zijn informatief en niet bindend indien fout vermeld.

Bestellen