Huisbereide sauzen

Soorten

Prijs / kg

Béarnaise

  • op basis van witte wijn en dragon
  • geschikt voor entrecôte, alle rundsvlees

€ 10,00

Grand Veneur

  • op basis van wildfond, rode wijn, bosbessen, cognac
  • geschikt voor alle wild

€ 10,00

Archiduc

  • op basis van bruine fond en champignons
  • geschikt voor kip, kalkoen, orloff, varkensgebraad

€ 10,00

Pepersaus

  • op basis van bruine fond en groene peper
  • geschikt voor varkenshaasje, varkensgebraad

€ 10,00

Mosterdsaus

  • roomsaus met graantjesmosterd
  • geschikt voor varkensvlees

€ 10,00

Koude dipsausjes

  • cocktail
  • tartaar
  • curry
  • hawaï
  • zigeuner
  • bieslookvinaigrette

€ 9,00

De gepubliceerde prijzen zijn informatief en niet bindend indien fout vermeld.

Bestellen