Slagerij

 

Wij blijven open tijdens bouwverlof.

 

Als je onze winkel binnenstapt, valt het meteen op : hier staan naast kwaliteit ook hygiëne en netheid hoog aangeschreven.  Slagerij Desanghere, dat is trouwens aangenaam winkelen, vers vlees van de ouderlijke hoeve, charcuterie al dan niet huisbereid en ruime keuze aan panklare gerechten.  Bijgerechten zoals groenten in conserven, ook pasta's, hapjes staan zij aan zij in de rekken.  Er is een gevarieerd aanbod kazen en meeneemgerechten.  Naast een reeks van vaste en dagelijks terugkerende verse produkten, vindt u in ons assortiment ook een gevarieerd aanbod van wisselende gerechten, aangepast aan seizoenen, actuele trends en uw behoefte.  Er is ook een keuze in een lekker rood of wit wijntje.

 

Bezoek ontvangen maar zelf niet koken ? Slagerij Desanghere biedt u de beste oplossing : fondue, gourmet, steengrill, wok of barbecuepakket met of zonder groenten, sausen en aardappelbereidingen.

HespenKazen Kazen Kazen

 

Slagerij - Traiteur - Catering Desanghere | Veldegemsestraat 98, 8210 Veldegem  (West-Vlaanderen) | T. 050 27 72 53 | BE 0761.202.451 | info@slagerijdesanghere.be