Hoofdgerechten

Vlees - en wildgerechten

* Ardeens gebraad met bourgondische saus 8,00 €/p.p.
* Orloffgebraad met mosterdsaus 8,00 €/p.p.
* Gemarineerde varkenshaas met roze pepersaus 9,50 €/p.p.
* Filet van jong kalkoen met veenbessensaus 8,00 €/p.p.
* Opgevulde kalkoenrollade in passievruchtensaus 8,50 €/p.p.
* Opgevulde kippenfilet met kruidenkaassaus 8,50 €/p.p.
* Fazantenfilet met portosausje 15,50 €/p.p.
* Geroosterde eendenborstfilet met portosaus 13,50 €/p.p.
* Parelhoenfilet met Normandische saus 14,00 €/p.p.
* Pure filet van hertenkalf met grand veneursaus 21,00 €/p.p.
* Medaillon van kalf met amandelroomsausje 17,50 €/p.p.

Visgerechten

* Gepocheerde zalmfilet met hollandaise saus 14,00 €/p.p.
* Vispannetje van het huis 14,00 €/p.p.

Onze hoofdgerechten zijn niet voorzien van groenten, fruit of aardappelbereidingen. Deze garnituren kan u zelf kiezen uit de rubrieken bijgerechten en aardappelbereidingen.

De gepubliceerde prijzen zijn informatief en niet bindend indien fout vermeld!

 

Traiteur - Catering Desanghere | Veldegemsestraat 98, 8210 Veldegem  (West-Vlaanderen) | T. 050 27 72 53 | BE 0761.202.451 | info@slagerijdesanghere.be