Huisbereide sauzen

* Béarnaise :
op basis van witte wijn en dragon
- geschikt voor entrecôte, alle rundsvlees
8,40 €/kg
* Grand Veneur :
op basis van wildfond, rode wijn, bosbessen, cognac
- geschikt voor alle wild
8,40 €/kg
* Archiduc :
op basis van bruine fond en champignons
- geschikt voor kip, kalkoen, orloff, varkensgebraad
8,40 €/kg
* Pepersaus :
op basis van bruine fond en groene peper
- geschikt voor varkenshaasje, varkensgebraad
8,40 €/kg
* Mosterdsaus :
roomsaus met graantjesmosterd
- geschikt voor varkensvlees
8,40 €/kg
* Koude dipsausjes :
cocktail, tartaar, curry, hawaï, zigeuner, bieslookvinaigrette
7,00 €/kg

 

De gepubliceerde prijzen zijn informatief en niet bindend indien fout vermeld!

 

Slagerij - Traiteur - Catering Desanghere | Veldegemsestraat 98, 8210 Veldegem  (West-Vlaanderen) | T. 050 27 72 53 | BE 0761.202.451 | info@slagerijdesanghere.be